tirsdag den 20. marts 2018

be kind rewind

Jeg har det som om, at mit liv leves i pinagtige ens loops. Én gang i kvartalet bliver min psykolog nødt til at sige til mig: Nu slapper du af, og sørger for at passe på dig selv! Sidst var i starten af december, som var ovenpå et afsindigt efterår med nedslidende forelskelse i Løven, diverse vanvittige udskejelser og eksistentielle kriser. Et fuldstændig tab af mig selv.

Så man opdager lusene i hårbunden, bestiller en tid til lægen for at blive tjekket for klamydia efter alt for meget uansvarlig sex, og man sletter (!!!!!) fucking Tinder (i ramme alvor!) (for fanden!), efter en tre kvarter lang date med smuk skuespiller, som helt surrealistisk var besat af påskefrokoster og skulle hurtigt hjem og spise æggemadder (!?!).

Hvornår er nok nok? 

Jeg har det som om, at mit hjerte er knust, og at det er mig selv der har knust det. Jeg har ikke lyst til at blive bollet i stykker. Jeg har lyst til, at der er nogen der kommer med ægte omsorg og holder om mig. Det er pisse ensomt at miste sig selv.

Om lidt har jeg undervisning. I dag har jeg forberedt mig godt. Sidste gang skræmte jeg alle væk med mit manglende engagement og ulyst overfor at være der. Jeg flovede mig meget over, at jeg havde været så wrapped up i min egen utilstrækkelighed og elendighed, at jeg ikke kunne leve op til mine forpligtelser og ansvar som underviser. I dag starter jeg forfra.

Yes. Forfra. Kom nu.

2 kommentarer:

  1. Jeg hepper på dig <3

    SvarSlet
    Svar
    1. ❤️ tak! Nu må vi se. Mine venner driller mig hver gang jeg siger de her ting. Ikke fordi de er onde mennesker, men fordi jeg altid ender med at rode mig ud i alt muligt alligevel. Men det bør vel være muligt at passe på sig selv imens man laver alt muligt. Det må jeg lige prøve at finde ud af. :)

      Slet