onsdag den 5. februar 2014

søvn

Jeg har ikke sovet ordentligt i tre nætter.
Du ved, klassiske mareridtsnætter; henslængt i kvælende dystopier, vågne op og tænde lyset hele tiden; larmer køleskabet ikke helt ekstremt? er der nogen herinde? måske jeg bare skal dø, kaste mig i kanalen? skal jeg slå op med ham? åh, livet er stort og kaotisk, hvor skal jeg placere mig? jeg er fucked?! (jaja, store tanker her)...

Jeg er træt nu. Var trist efter psykologen igår... et mindre gennembrud som gjorde mig ked af det; barndom og opvækst og den slags kedelige ting. Følelsen af ikke at kunne undslippe noget der ligger så dybt i en. Og heriblandt min evige søvnløshed. Selv yogatime gav ikke ro. I stedet for hober alting sig op indtil lyset slukkes. Han lå og snorkede ved min side tidligt. Jeg lå vågen til klokken syv. To timer efter vækkede han mig. Hvorfor sover du dårligt, hvad tænker du på? spurgte han sødt. Jeg hviskede det hele til ham. Næsten det hele, altså. Det var rart, og han tog godt imod det. Jeg græd ikke. Flot.
Så virker tingene lettere. Jeg er stadigvæk en fucking emo, men det er svært at gøre noget ved. Glæder mig til, at jeg skal sove. Jeg håber sådan, jeg kan sove. Ellers er jeg bange for, at jeg bliver bindegal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar