mandag den 10. februar 2014

menstruation

Det meste af tiden synes jeg, at jeg er et ganske forfærdeligt menneske. At jeg er grim, irriterende, egoistisk, uinteressant og uintelligent. Så jeg freaker ud over mine venner og min kæreste. Har ingen tillid til, hvorfor de gider mig. Jeg aner ikke hvorfor jeg blogger, det er også ret ucharmerende. Synes ord der kommer ud af min mund er ucharmerende. Uhu, se mig jeg har haft angst. Uhu, se mig gå til psykolog. Jeg ved alt nu. Bla. Det er modbydeligt, at man kan have det sådan med sig selv. Jeg hader alle mine indlæg, jeg hader mit sprog, jeg hader ordene. BRAH. BUHU. Fuck tha world.

4 kommentarer:

 1. Neeeeeej...! Det er kun når du tvivler på din blog at du vrøvle-blogger, men det ved du vidst godt jeg syntes, ikk?! PS. Gif'en er sej. Eller png'en er sej faktisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. http://25.media.tumblr.com/b29d5d5480dd36a51ca3eabce457c5f3/tumblr_n0luj6C43b1sfmw0oo1_400.gif

   Slet
 2. jeg kan virkelig godt lide når du vrøvleblogger. Det er jo også med til at vise hvem du er. Og det er jo det man gerne vil, altså tro at man ved hvordan du er, hvordan du tænker, hvad du er bange for. Så synes man man kender dig. Selvom man nok overhovedet ikke gør det. Nej, jeg kender dig ikke. Men jeg ville gerne. søå jeg læser din blog:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, Musse. :) Det var lige sådan et boost jeg kunne bruge. Det er nogle gange spændende at tænke på, hvordan andre opfatter en. Altså, om mit virkelighedsJeg hænger sammen med blogJeg'et. Hmm. Måske er det helt anderledes? Jeg ved det ikke. Men tak fordi du gider at læse med, eller hvad man siger. Det gør det lidt sjovere.

   Slet