tirsdag den 28. januar 2014

dawson

Gik meget sent igang med Dawson's Creek i nat og gik derfor også mod en søvnløs en af slagsen. Gosh. Efter fire timers søvn vågnede jeg op i et mareridt, hvor en masse albino-possums bed min ryg til hudløshed. Det var så ubehageligt. Så lå jeg i en time og fantaserede om, hvorvidt jeg måske skal slå op med skægmonstret. Som min psykolog sagde senere på dagen; måske er i bare to vidt forskellige steder i livet. Jeg er dog ikke efter to års forhold villig til at slå op, bare sådan. Og det hjælper også at høre fra ham idag. At han siger de magiske ord, uden at jeg skulle fremtvinge dem. Og alligevel har jeg lyst til at græde. For det er åbenbart det eneste jeg gør. Grædegrædegræde. Psyko sagde, at jeg skulle udforske mine følelsers nuancer, så jeg ikke bare græder hele tiden. At jeg er så meget mere; så meget mere nuanceret. Og det ved jeg jo godt selv, at jeg er. Men lige nu er jeg pisse træt, fucking lorte possums, og det eneste jeg vil, er at ligge ved siden ved ham og se Fringe og blive kysset mellem skulderbladene. Spiser i stedet hvidt brød med ost og smør. Og undgår min seng. Måske mere Dawson? Selvom det gør helt ondt i maven så irriterende Dawson er. Åh altså, han er forfærdelig. Who cares. Psyko sagde også, at hun mente, at jeg var Jessa fra Girls, og ikke Hannah (som jeg delvist selv mente). At jeg holder på en masse ting, skjuler dem og undgår at binde mig til andre mennesker. Det er nok mere sandt. Hannah er også en nar. Hej-hej, jeg er 12 år igen. Brrraaadrk. Jeg holder kæft nu. Måske hader jeg Dawson så meget, fordi han minder om mig selv? Åh gud, nej, sig det ikke!


3 kommentarer:

 1. Joey er klart den mest irriterende i Dawson's Creek. Eller.. Hendes ansigtsmimik er. (og så lige et kram til dig for alt det andet)

  SvarSlet
 2. Ja, det her look især http://bit.ly/1eerVUK ... Men synes Dawson overgår dem alle. Især med hans filmsnak. Minder mig om en jeg gik i gymnasiet med. Hepper på Pacey. He's a beautiful man.
  Og tak for cyberkram. Det er meget kærkomment. :) Overvejer lidt at gå i hi og så først vågne op engang i april.

  SvarSlet
 3. Præcis det look der. Med den dumme, skræve mund. Shit. Og alle hepper på Pacey. Desuden lyder april virkelig dejligt. Jeg stemmer for massehi.

  SvarSlet