fredag den 24. januar 2014

alene

Jeg er åbenbart sygt dårlig til at lægge puslespil og sygt dårlig til at være alene. Da jeg endelig fik lov til at se ham senere på aftenen, kunne jeg mærke, at jeg slet ikke havde lyst til at være der. Er du sur, blev han ved med at spørge, nej, jeg er bare træt, sagde jeg hele tiden. Det kammede over om natten, sent om natten, hvor jeg håbede han sov og hvor jeg begyndte at flæbe. Forsøgte at stoppe det, hvilket blot gjorde at det kammede mere over og jeg havde svært ved at trække vejret. Puden under mit hoved var gennemblødt af snot og tårer, og han forsøgte at nusse mig på ryggen, og få det til at gå væk, uden ord. Det er ubehageligt at ligge så tæt op af et menneske man elsker så højt, og så er det eneste man kan tænke på, er at man har lyst til at dø. Smerten i brystet over de forfærdelige tanker var uudholdelig, og intet hjalp. Vi prøvede så at snakke om det; hvorfor jeg græd. Jeg skød i starten skylden på skolen, på min dårlige nat med de utallige mareridt, men egentlig vidste jeg godt hvad det handlede om. Det er en forfærdelig følelse at elske mere end man bliver elsket tilbage. Det er fuldstændig ulideligt. Du må bare elske mig mindre, sagde han for sjov. Jeg ved det godt, sagde jeg i alvor. Og nu tager han væk i en uge på skiferie med 50 mennesker fra studiet. What a treat. Jeg er rædselsslagen for min alenetid. Mine forældre er også taget væk, til syden, til varmen, helt væk. Og jeg prøver desperat at lave aftaler for alle de dage jeg er helt alene. Hvilket er tosset, for jeg er jo ikke afhængig af hverken ham eller mine forældre. Det er jeg altså ikke. Hvorfor freaker jeg så ud? Gosh.

Jeg håbede sådan, at vi kunne tage ud og spise middag i går. At jeg kunne tage pænt tøj på, og at han ville kigge på mig med kærlige øjne. Så ville vi snakke om alle de ting der ikke bliver snakket om og skåle i et glas vin.
Jeg er så evigt træt af, at tænke på døden hele tiden.
 

4 kommentarer:

 1. Du er ikke alene! Ligemeget hvad, så har du os her i cyberspace - jeg lytter i hvert fald gerne.

  Det er det værste i verden, at elske nogen, der ikke elsker en tilbage på den samme måde. For hvad gør man? Man vil jo ikke gå fra ham, for man elsker ham. Og han elsker én. Men man får alligevel aldrig helt det der man gerne vil have. Jeg synes du fortjener én, der hælder kærlighed ud over dig, bare fordi du er dig, uden du skal bede om det eller gøre dig særligt sød og forstående overfor ham. Dét kunne jeg godt ønske mig for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, somjeger. Den blev jeg virkelig, virkelig glad for. :) Og tak fordi du er derude.

   Slet
 2. Du må gerne holde mig med selskab nogle af dagene i denne uge. Så kan vi tænke på døden sammen. Det bliver en fest.

  SvarSlet