torsdag den 9. januar 2014

28 timer

28 timer, lad os kalde filmen det, jeg ved godt der er en film der allerede hedder det, men jeg er ligeglad, min actionfilm er bedre (og muligvis kedeligere) (ja, den er helt sikkert kedeligere). Plottet er: 24-årig pige med semi-angst skal overleve 2 eksamener på 28 timer. Hvordan gør hun det? HVORDAN?

Vi er allerede 12 timer inde i filmen nu. Første eksamen ovestået UDEN opkast og MED 10-tal, flot og godt for pigen, der var bange for, at hun ville floppe totalt. Især taget i betragtning at hun aldrig mødte op til undervisningen, sådan rigtig, og at hun faktisk ikke havde udført opgaven efter opskriften. Så pigen er træt, fordi aftenen før blev tilbragt med Fringe og dertilhørende mareridt om parallelle universer; hun lå også vågen længe om natten og tænkte, om han holdte det hemmeligt for hende, at han faktisk havde kræft.

Efter 10-tallet vender hun tilbage i sengen hvor han stadig sover, han holder om hende under dynen og de falder begge i søvn. Mere Fringe. Han skal gå, og hun bliver ked af det. Babyreflekser, kaldes det vist i professionelle sammenhænge. Sød middagsgæst kommer forbi, oplægget til næste eksamen er skrevet, to aftengæster kommer forbi, te og en enkel øl, smøger. Og fordi han ikke ved dette, kommer han igen om aftenen. Babyreflekserne bliver rolige.

Det er slet ikke gået op for pigen, at hun om 14 timer igen er til eksamen, nej. Haha. Det er da også for vanvittigt. Hun er så træt, at hendes øjne kunne falde ud og i og op hvert sekund, men søvnen er også farlig, for hvad når hun vågner op i morgen og finder ud af, at hun slet ikke er klar? Man kan da ikke bare møde op til endnu en eksamen og flagre med sine skitser (der faktisk slet ikke er lavet til kurset)? Kan man? Eller er det faktisk ligemeget med eksamner. Det er det faktisk. Det tror hun efterhånden.

28 Timer
Filmen hvor alt kan ske
(men hvor der alligevel ikke sker noget som helst)
(gosh)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar